Ändra valuta: USDSEKEUR

Ändra språk: English (UK)Svenska

Handla med KREATIV BRODERI

Priser
Alla priser på webbplatsen är angivna i svenska kronor inklusive 25% moms och böcker med 6% moms. Eftersom jag importerar merparten av varorna från utlandet ber jag därför att få reservera mig för eventuella prishöjningar beroende på valutakursförändringar. Jag reserverar mig för momshöjningar och liknande händelser utanför min kontroll, samt för eventuella text- och prisfel.

Betalningssätt
För att handla hos Kreativt Broderi måste du vara myndig.
Leveranser som skickas inom Sverige betalas antingen via Postförskott eller via förskottsbetalning till Bankgiro 5564-7978.
Vid postförskott tillkommer Post Nords avgift på 135 SEK. Paketet hämtas och betalas på ditt närmsta utlämningsställe.
Väljer du att betala till bankgiro är jag glad om det sker inom 7 dagar från beställningen till Bankgiro 5564-7978, Kreativt Broderi. Ange namn, adress och ordernummer på inbetalningskortet. Betalar du via Internet så räcker det om du anger ordernumret. Så snart jag ser pengarna på mitt konto (brukar ta 2 - 3 dagar) skickar jag varorna direkt till dig.
Om du betalar med Swish 123 099 7809 klickar du på "Meddelande" i din Swish-app och anger ditt BeställningsID.

Leveransgaranti
Min målsättning är att leverera inom ca 14 dagar. Vid extra hög orderingång kan längre leveranstid förekomma. Skulle någon artikel tillfälligt vara slut restnoterar jag den för senare leverans om Du så önskar kan Du avbeställa eller komplettera din restorder. Restnoterade varor levereras helt utan avgifter till dig. Jag ber om överseende att vissa varor har en längre leveranstid eftersom varorna beställs utomlands och i större kvantiteter. Fraktkostnaderna blir relativt dyra för små beställningar, därför gör jag allt för att samla ihop till en större order. På så sätt kan jag hålla ett lägre pris till dig.

Porto och frakt
Fraktkostnaden ser du direkt i din beställning och är för tillfället fast (46 SEK). Postförskottsavgift tillkommer (för närvarande 135 SEK).

Kvalitetsgaranti
Kreativt Broderis material är av högsta kvalitet. Hur färgerna ser ut på din skärm beror på din skärminställning och kan skilja sig från den verkliga varans färg.

Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. (Du kan ej returnera öppnade förpackningar). Ångrar du ditt köp ersätter jag dig, inom 30 dagar, för vad du har betalt. Vid returer är jag tacksam om du skickar med ordersedeln. Paketen får ej sändas mot postförskott.

Ej avhämtade paket
Om du inte hämtar ut de beställda varorna måste jag debitera Dig för returfrakt, och hanteringskostnad (För närvarande 140 SEK).

Transportgaranti
Upptäcker du att paketet är skadat när du hämtar det på posten måste du genast anmäla det på postkontoret.

Reklamationer
Spara alltid kvittot på din beställning eftersom det är ditt bevis att du beställt varorna hos Kreativt Broderi. Kontakta Kreativt Broderi om du inte är nöjd med de varor som du fått eller om det blivit något fel i leveransen. Du har full returrätt inom 14 dagar från att du fått varan. Returrätten gäller bara om varan skickas tillbaka i den originalförpackning den kom i.
Vi betalar tillbaka dina pengar så snart varan har kommit till oss. För snabb hantering av återbetalning av pengar ber jag dig att uppge ett konto där pengarna kan sättas in.

Personuppgifter
Genomförd beställning innebär att du samtycker till att ditt namn och adress registreras i Kreativt Broderis kundregister. Kreativt Broderi är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen. Du kan begära att personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om du inte vill att uppgifter skall användas för direktmarknadsföring. Du kan begära att få information om hur dina personuppgifter används.

Jag hoppas att de här reglerna ska förtydliga och underlätta för dig när du handlar här. Har du några funderingar, hör gärna av dig till Kreativt Broderi.

Dela

 

 

©2022 www.kreativtbroderi.se - All rights reserved.

Mobil webbplats

eCommerce by CubeCart